URŠKA IN TOMAŽ DRAŽ ZA ALPINO


Alpina Fashion je v sodelovanju z eno najbolj cenjenih slovenskih blagovnih znamk #Draž, katere gonilno silo sestavljata brat in sestra, Urška in Tomaž Draž, ustvarila linijo čevljev, športnih copatov in obutve za prosti čas Alpina Draž, po kateri upam, da bo poseglo tudi čimveč nas / vas. Dobre ideje in realizacije je potrebno znati izpostaviti, spodbuditi njihovo nadaljevanje in tudi javno pohvaliti. Na čimveč tovrstnih projektov!




Brat in sestra jo namreč že 25 let ustvarjata s srcem, njuno vodilo pa je ustvarjanje kosov, ki stranke osrečujejo na dolgi rok. Hkrati skušata ljudi naučiti, naj do oblačil razvijejo lep odnos. Temelje za to je postavila njuna babica Marija, ki je nista nikoli spoznala.





Moški zimski gležnjar, narejen iz usnja. Notranji del je obdan s toplo podlogo, kar zagotavlja, da je vaše stopalo zaščiteno pred mrazom in nizkimi temperaturami. Eleganca prefinjenega dizajna Alpina Draž. Primeren za različne priložnosti.

Urbana moška superga, ki se bo odlično podala k vašemu sproščenemu videzu v prostem času. Superge vas bodo osvojile s preprostim dizajnom, ki je rezultat sodelovanja Alpina - Draž. 

Več pa najdete na: https://www.alpinashop.si/161/alpina-draz
Pripravil: Aljoša Krošlin Grlj



Komentarji